«1234567891011121314151617»

167 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

leoHause

leoHause07.02.2017, 18:02:04 ч.

Усещам присъствие на личния касиер на Марияна Николаева. Кое не Ви хареса там. Това, че се събират благотворително помощи за социално слаби ли? Или факта, че се работи, върши се нещо? А може би искате да се чувствате, като в 7-8 звездна чакалня на някой СПА център? И искате да Ви обслужват и посрещат с черен хайвер и шампанско? Неугледен вид! И тук ли се разминахте с очакванията си? Очаквахте кифла с 2см маникюр, изкуствени цици показващи се от дълбокото деколте и 20см токчета под широката влачеща се по земята пола? Лелееееееее, какво разочарование! Оказа се, че на среща Ви е земен човек, помагащ на бедни и изоставени деца. Оказа се, че понякога, когато се работи не може да е "подредено", както на Вас ви се иска. Явно не Ви е било мястото там и дано не повтаряте, че само губите нейното време и пречите да помогне на някой наистина нуждаещ се.

Отговори на leoHause

waterfallll

waterfallll21.01.2017, 15:39:20 ч.

потресена съм от условията в приемната на тази ясновидка. мръсно,разхвърляно,самата тя в доста неугледен. на ден прибира поне по 500 лева....може да се постарае малко за удобството на клиентите си.отделно записва часове, които не се спазват и можеш да си чакаш и 3 часа след записания си час..ходих тези дни по препоръка на колежка, но направо съм отвратена. ако имате излишни пари и свободно време, то това място е точно за вас!

Отговори на waterfallll

marisa87

marisa8707.01.2016, 16:24:21 ч.

Тази жена просто нищо не ми позна. Наистина не позна. Може да не е лош човек, но това че взима 50 лева за общи приказки не я прави нито лекар, нито психолог, нито какъвто и да било специалист. Знам че хората биха искали чудо, но мисля че не си струва. Успокойте се и знайте че моя проблем за който отидох е животозастрашаващ, но не ме излекува. Съжалявам.

Отговори на marisa87

izzito

izzito23.09.2014, 09:00:57 ч.

На мен пък ми откри колата точно за 15 мин. Накара ме да отида при нея с карта на София, взе ключовете, подържа ги малко и ги хвърли върху Обеля. Там я и открихме. Е малко окрадена но такъв е живота. Жалко само, че не идва в София, а трябваше да пътувам до Варна.

Отговори на izzito

tedimaya

tedimaya21.09.2014, 15:06:13 ч.

За мое голямо съжаление хубавите неща, които с подробности ми предсказа Мариана Николаева не се сбъднаха.

Отговори на tedimaya

tedimaya

tedimaya28.05.2014, 10:05:30 ч.

Ходила съм два пъти при Мариана Николаева, първия път с дъщеря ми, втория път сама. За първия път позна някои неща за дъщеря ми. Втория път ми каза неща за мене и дъщеря ми с големи подробности. За сега от тези, които трябваше да станат до няколко дена или до седмица нищо не се случи. Има нещо важно за мене, което ми предсказа че ще случи до 2-3 месеца, и то с много подробности - да видим. За сега си мисля, че предвид доста положителните отзиви за нея има някаква дарба, но не винаги е в кондиция и може би не на всички хора може да гледа. Една моя приятелка изрази мнение, че в по-висшите измерения време не съществува, та било възможно сроковете да не са точни.

Отговори на tedimaya

conkestador

conkestador28.04.2014, 22:22:01 ч.

Да демокрация е - свободно слово - но Ако то е клевета по-добре без него! Хора отивайте при такива хора които са се доказали в чужбина, само ако имате повод, а не ей така. Задавайте въпроси ТОЧНИ а не "Ми кажи ми нещо" :D Общия въпрос > предразполага общ отговор!

Отговори на conkestador

lina74

lina7416.02.2014, 22:18:25 ч.

Реплика към artwash

Здравейте! Знаещи много, можещи малко. Вие явно сте от тея дето много знаят, а Марияна е една от можещите и кой каквото иска да си пише, неможе да й попречи да помага с каквото и колкото може. А тя може много. Тук не става дума за спортно състезание и за надпревара. С участията си тя доказва на какво е способна, а с действията си показва колко е способна. И ако някой си мисли, че е лесно да усетиш, да видиш, да вникнеш в съзнанието на даден човек и в болките и проблемите му, моля да заповяда и лично да опита да го прави. Много болни са станали от леглата благодарение на Марияна. Аз съм една от тях. И ми е смешно, като чета коментари като тези, ама колко казала за този или онзи, за миналото или за бъдещето. Всичко, което казва е вярно. И когато ходите при нея, вие отивате с личната си болка и с личните си въпроси към нея. Ако не вярвате, защо ходите? За статистически проучвания?! Или за какво? Явно доста разбирате щом предлагате услугите си да свързвате хората с други ясновидки. И как решихте, че само жените са добри и няма мъже ясновидци, направо Ви се чудя. Последния Ви пост си е жива реклама. Като не Ви харесва Марияна, спрете да следите какво прави тя и колко доволни има от нея. Земен човек като нея рядко се среща, както и ясновидец, който да ви отдели толкова време колкото ви е необходимо и да изтърпи всичките ви питания без значение, че си плащате за себе си, а питате за поне 10 човека. Идете на друго място, където ще ви кажат повече, ще ви вземат по-малко, ще ви гледат по-дълго и спрете да спамите тук.

Отговори на lina74

katikati

katikati09.02.2014, 16:23:58 ч.

На мен ми каза неща които са 1/1 само, че за близначката ми която чакаше отвън. Направо не знаех какво да кажа. После попрочетох това онова и се оказа, че телепатичната връзка между близнаците я има дори и да не я усещаме. Мисля, че тепърва паранормалното ще навлиза все по- сериозно в живота ни. И мисля, че всички сме подготвени анатомично за такива неща. Просто още не са отключени. А колко е добра Марияна? Едва ли е най-добрата, но със сигурност е по-добра от всички при които съм била. ( поне във Варна )

И защо всички казвате, че отделя малко време. На мен и приятелката ми отдели поне по 30 мин. Аз до сега не съм била при ясновидец който да не ме претупа за 5-10 мин.

Отговори на katikati

artwash

artwash06.02.2014, 23:23:19 ч.

Има една подробност не на всеки човек може да се гледа така лесно.Има хора,които имат преграда и не може да им се види почти нищо.Може би такъв е проблема с МАриана , че не е чак такъв феномен..ПРосто аз като човек,който му се е наложило преди време сам да се убеди,че има хора,които имат дарба видях,че при нея е повече рекламата.И другото...това за 10те минути го гарантирам,че тя като не успя да ми види нищо и само ме припираше и не можех да й задам въпросите си. На някои може да им помага,но на други не.Значи изобщо е далеч от номер ЕДНО ! Някой ако се интересува за някви контакти на други жени,дето НАИСТИНА имат ДАРБА да ми пише на ЛС , че тука да не прилича на реклама.

Отговори на artwash

Добави коментар »

«1234567891011121314151617»

Коментари за "Марияна Николаева - шепот от отвъдното"
Страница 1 от 17 • Коментари 167

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.