Любо Нейков се развежда

6 коментара5/5

Комикът заедно с Генка на Карибите


Всеобщият любимец - актьорът Любо Нейков, в крайна сметка ще къса брачните окови заради репортерката на bTV Генка Шикерова. Тази мълва дълго бродеше из светските салони, но сега повече от всякога се доближава до100-процентовата истинност, твърдят близки до комика.

Не е известно дали Любо Нейков е подал молбата за развод, или „оставката“ идва от страна на неговата съпруга. Слуховете отдавна изпращаха в 13-а зала актьора, но сега прагът на митичния бракоразводен салон бил прекрачен и връщане назад нямало, кълнат се запознати със семейните дела на Нейков. Актьорът никога не е обичал да говори за личния си живот и винаги е казвал, че е женен единствено за работата си, от което пък страдало семейството му.
Да, със сигурност е пострадало, защото между кратките паузи е намерил време и за романтична забежка, превърнала се в нещо повече от авантюра. Генка и Любо упорито отричаха да споделят сърдечни трепети помежду си, но не веднъж са били забелязвани заедно. Други допълват новината, че поне от няколко месеца те делят и общо жилище. Явно да си смешен и забавен се оказва по-секси и от банкова сметка.

Очарователната брюнетка и Нейков в момента са на Карибските острови, където Генка репортерства за „Survivor“. Още преди Шикерова да замине, се заговори, че всъщност Любо Нейков е човекът, който е препоръчал Генка за островитянка. Нищо изненадващо – Евтим Милошев и Любо са съдружници в продуцентската компания Dream Team Productions.
Доколко новината за случващото се на Любо и Генка отговоря на истината, не можахме да научим от комика по обясними карибски причини. Но пък завръщането на двамата в края на август би могло да даде други любопитни отговори. Каквато и да е историята, май ги очаква щастлива развръзка.

Още в 32 брой:

Големите жени и малките мъже в шоубизнеса

Кое е любимото кулинарно прегрешение на Дженифър Анистън

Чие е детето на Ne-Yo всъщност

Най-"чаровните" езици на Холивуд

6 коментарaДобави коментар »

GEn4eTy_ShIkEr4eTy

От GEn4eTy_ShIkEr4eTy24.08.2007, 16:50 ч.

Аз чесно казано съм против тази връзка,макар и да съм най-голямата фенка на Генка Шикерова не я подкрепям в това което върши с Любо Нейков-Ако въобще това е истина!!!!!!!

Виж всички коментари за "Любо Нейков се развежда".

Още от "Блясък"

Най-шокиращи мъжки изневери

Най-шокиращи мъжки изневери

Човек и добре да живее, се жени, а в днешно време сякаш е на мода...

Леона Луис  иска дете

Леона Луис иска дете

Сякаш напоследък стана модерно да си бременна. Ето още една...