Любо Нейков се развежда

6 коментара5/5

Комикът заедно с Генка на Карибите


Всеобщият любимец - актьорът Любо Нейков, в крайна сметка ще къса брачните окови заради репортерката на bTV Генка Шикерова. Тази мълва дълго бродеше из светските салони, но сега повече от всякога се доближава до100-процентовата истинност, твърдят близки до комика.

Не е известно дали Любо Нейков е подал молбата за развод, или „оставката“ идва от страна на неговата съпруга. Слуховете отдавна изпращаха в 13-а зала актьора, но сега прагът на митичния бракоразводен салон бил прекрачен и връщане назад нямало, кълнат се запознати със семейните дела на Нейков. Актьорът никога не е обичал да говори за личния си живот и винаги е казвал, че е женен единствено за работата си, от което пък страдало семейството му.
Да, със сигурност е пострадало, защото между кратките паузи е намерил време и за романтична забежка, превърнала се в нещо повече от авантюра. Генка и Любо упорито отричаха да споделят сърдечни трепети помежду си, но не веднъж са били забелязвани заедно. Други допълват новината, че поне от няколко месеца те делят и общо жилище. Явно да си смешен и забавен се оказва по-секси и от банкова сметка.

Очарователната брюнетка и Нейков в момента са на Карибските острови, където Генка репортерства за „Survivor“. Още преди Шикерова да замине, се заговори, че всъщност Любо Нейков е човекът, който е препоръчал Генка за островитянка. Нищо изненадващо – Евтим Милошев и Любо са съдружници в продуцентската компания Dream Team Productions.
Доколко новината за случващото се на Любо и Генка отговоря на истината, не можахме да научим от комика по обясними карибски причини. Но пък завръщането на двамата в края на август би могло да даде други любопитни отговори. Каквато и да е историята, май ги очаква щастлива развръзка.

Още в 32 брой:

Големите жени и малките мъже в шоубизнеса

Кое е любимото кулинарно прегрешение на Дженифър Анистън

Чие е детето на Ne-Yo всъщност

Най-"чаровните" езици на Холивуд

6 коментарaДобави коментар »

GEn4eTy_ShIkEr4eTy

От GEn4eTy_ShIkEr4eTy24.08.2007, 16:50 ч.

Аз чесно казано съм против тази връзка,макар и да съм най-голямата фенка на Генка Шикерова не я подкрепям в това което върши с Любо Нейков-Ако въобще това е истина!!!!!!!

Виж всички коментари за "Любо Нейков се развежда".

Още от "Блясък"

Лиз Хърли

Лиз Хърли

Раздава го шеф

Кайли поставя ултиматуми. Оливие отказа жените

Кайли поставя ултиматуми. Оливие отказа жените

Хм, освен Кайли, естествено. Това е официалната версия за...

Бионсе излиза в отпуска

Бионсе излиза в отпуска

Поп дивата е преуморена и е решила да си даде сериозна почивка. Тя...

Азис ходи с охрана

Азис ходи с охрана

Откакто извая тялото си, фолк идолът Азис спечели още фенове, но и...