Джесика Симпсън - гаджето й кръшка

0 коментара4/5

В последно време певицата доста е напълняла. Зевзеци свързват този факт с проблеми в личния й живот.


Джесика Симпсън - гаджето й кръшкаДо сега Джесика Симпсън винаги е показвала завидни форми. Но този период вече май е история. В клюкарските среди отвъд Океана упорито се говори, че певицата е в тежка депресия. Поради тази причина тя не спирала да се тъпче. А това, разбира се, се отразило и на фигурата й. Сега Джес е доста пухкава, но не се прикрива в широки дрехи. А точно обратното - излиза да сцена само с тесни и прилепнали дънки и потничета. Както сигурно вече се досещате, причина за депресията на Джесика е гаджето й куотърбекът Тони Ромо. Двамата са заедно вече две години, но през цялото време ту се разделяха, ту се събираха. Сега връзката им отново е изложена на изпитание. По-запознати с любовния им живот разправяли, че Тони само чакал певицата да тръгне по участия. Той много обичал да остава сам и да прави луди купони.

По време на последното участие на Джесика спортистът организирал пиянско парти със съотборници в известен клуб в Лос Анджелис. Всички се напили дружно, а след това Тони ги поканил да продължат в къщата му (която всъщност е купена от любимата му). Малко след това той завлякъл една от красивите мацки в спалнята. Останалите момичета останали възмутени от ситуацията. „Те смятаха постъпката му за ужасно гадна. Тони изневери на Джесика в собственото й легло. И то в нейната къща“, издал един от присъстващите на купона.

А дали това е стигнало до ушите на Джесила, за сега можем само да гадаем. Но определено, ако това е станало, скоро ще разберем, защото най-вероятно този път тя няма да му прости...

сн.Keystone

 


 www.bliasak.bg

 


Още в 6  брой на Блясък:Блясък 7 брой

Как помагат VIP-овете

Ванеса Хъджънс сменя стила си

"Размяна на съпруги" идва през пролетта

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Джесика Симпсън - гаджето й кръшка".

Още от "Блясък"

Моето супер пътуване. Рени плува гола в Израел

Моето супер пътуване. Рени плува гола в Израел

Веднага след като на 29-и май фолк дивата Рени отбеляза двоен...

Къртни Кокс-Аркет: "Няма да се развеждам"

Къртни Кокс-Аркет: "Няма да се развеждам"

Вбесена от постоянните мълви, че с бракът й е свършено, тя заявила...