Яна Маринова не живее вече със сина си

28 коментара4/5

Яна Маринова разкрива защо не отглежда 8-годишния си син, но се разбира с децата на бившия и настоящия си съпруг


Яна Маринова не живее вече със сина си

Срещу актрисата от „Стъклен дом“ се изсипаха куп обвинения, че е лоша майка не само на екрана, но и в реалния живот, защото е зарязала 8-годишния си син Никола.
  Тя не само не опровергава слуховете, но и ги потвърждава . „Не ме дразнят, защото е така. Не са излъгали. Важното е, че казват истината, но я предават с личното си отношение. А всеки има право да мисли каквото иска“, изненадващо обяснява  Яна

Споделя, че след развода, си тръгнала от семейното жилище, а синът й Никола останал в своята стая, при нещата, с които е свикнал. Доволна е, че момчето й не е изживяло стрес от раздялата. Въпреки че Яна е получила родителските права, малкият е в дома на татко си и тя не крие, че предпочита този вариант.

Ако живееше с мен, щях да се прибирам вечер при него, но през деня трябваше да е с бавачка. А баща му не разчита на бавачки, гледа го сам, с приятелката си. Той е уникален, много готин мъж и съм горда Кольо (б.р. така Яна нарича сина си) да взима пример от него. Пожелавам на всички разведени семейства, децата им да получават толкова любов, колкото нашето. Предпочитам синът ми да е щастлив, пък белите ми кахъри са, че някой е казал, че съм го заразяла,“ спокойно обяснява Яна.

Нейната история е много различна от обичайния сценарий на българския развод.
Не само, че е в прекрасни отношения с бившия си съпруг, но се разбира чудесно и с настоящата му любима. Казва, че причината е съвсем проста: „Щом някога съм го избрала за мъж, значи го харесвам, имаме общи неща и си приличаме. Тогава жената, която е с него сега, няма как да е лоша. Това е!“

Новата дама в живота на бившия й съпруг също има дете – момиченце на 5 години, което Никола приема като своя сестричка. И за да стане историята  по италиански още по-заплетена – Тишо, приятелят на Яна, има 15-годишна дъщеря, която се казва Карла.

Яна с усмивка разказва за забавен случай, когато всички деца и всички родители се събрали на едно място.
„През летните почивки се получава така. Миналата година на Созопол бившият ми мъж беше с приятелката си, с нашето дете и нейното дете. А Карла беше с майка си. Понякога единият оставяше детето на другия да го гледа. Така аз отидох до Слънчев бряг, за да взема сак с дрехи на доведената  дъщеричка на бившия ми мъж. Даде ми го настоящата половинка на бащата на момиченцето.“, през смях се опитва да обясни сложните взаимоотношения Яна

Семейните конфигурации около  нея са доста объркващи, но важното е, че всички членове от заплетената верига са щастливи.

Сексапилната актриса обяснява, че има жени, които са страхотни майки и според нея и тя е такава, но само на едно дете. Затова с Тишо не планират да имат свое.
„Абсурд!“, категорично заявява тя. Разказва, че Никола не ходи често в къщата на мама и приятеля й, защото е на 20 километра от София и на следващия ден трудно стига до училище. Но тя винаги намира време хда бъде добра майка, макар и нетипична.


В брой 25   на Story можете да прочетете още:
Story брой 25

 

28 коментарaДобави коментар »

Me

От Me15.11.2012, 10:14 ч.

Мацето е супер хубава и секси,но явно като човек е отврат. Гледайте я в шоуто на Слави - абсолютна застаряваща шаврантия!!!

Виж всички коментари за "Яна Маринова не живее вече със сина си".

Още от "Story"

Мира Добрева и Жоро Торнев в очакване край морския бряг

Мира Добрева и Жоро Торнев в очакване край морския бряг

На Мира Добрева и Жоро Торнев скоро ще им се роди първата рожба, и...

Тайната връзка на Диляна и Асен е разкрита

Тайната връзка на Диляна и Асен е разкрита

Само преди няколко месеца красавицата Диляна Попова публично...

Диана Любенова: Не казвай никога завинаги

Диана Любенова: Не казвай никога завинаги

Предизивикателство ли е една жена да е подчинена на мъжа до себе...

Милена Славова - отваря нова страница

Милена Славова - отваря нова страница

Милена Славова няма да разкаже сълзлива история, защото не й е в...