Соня Немска: Омъжвам се за Денислав, мазохистка съм

13 коментара2/5

Соня Немска и Денислав планират брак, въпреки скандала с конкурентката на булката – колежката й Славена


Соня Немска: Омъжвам се за Денислав, мазохистка съмДвете красавици дори не се опитаха да скрият от света скандалите помежду си, заради един мъж.
Кавгата чии е Денислав се разрази като морска буря и изхвърли мръсната пяна на обвинения в тормоз, заплашителни sms-и и какво ли не. Разправията в любовния триъгълник ни срещна със Соня - дългогодишната приятелка на Денислав, която в момента е в ролята на обвинена в тормоз.

Освен голяма доза оправдания, че не е пращала заплашителни SMS-и,  Соня ни шокира с признанието, че с Денислав отдавна се готвят за сватба. Твърди, че никога не са се разделяли и дори е способна да му прости още изневери. Признава си, че е мазохистка в това отношение, но просто го обича и се надява скоро да осъществят плановете си за брак и често си мечтаели за този важен ден. Обсъждали кого ще поканят и как ще направят церемонията, но засега имало голяма пречка, която ги спирала да прекрачат олтара. „Той казва, че ще се оженим, когато има достатъчно пари. Все пак няма аз да плащам сватбата“, разяснява защо все още не се е видяла в булчинска рокля Соня.

Много искали да имат дете.
Всъщност Денислав бил този, който настоявал да стане татко. И когато Соня се дърпала, той й отговарял, че ще направи дете на друга. Тя обаче не се притеснява от подобна опасност: „Аз му разрешавам, но той няма да си позволи да направи дете на жена, която не обича колкото мен“, спокойно заявява певицата, която според много дами, имали интимни отношения с приятеля й, е с психически проблеми.
Споделя, че и тя е получавала злобни SMS-и от Славена, а в един от тях колежката й твърдяла, че е бременна от Денислав във втория месец. Само че Соня не желае да покаже съобщенията и добавя, че ще го направи, ако се стигне до разследване.

Смята, че неприятната историята ще отмине бързо и добавя, че обича да й е трудно. И може би затова й харесва болката от любовта. „Хората започнаха да ме мислят за луда. Денислав ме наранява и въпреки това не можем да се разделим. Дори когато и двамата го искаме, не се получава и пак се събираме“, обяснява тя и добявя, че. дъщеря й Рая също много обича мъжа до нея, макар и да се е разочаровала от отношението му към майка й. „Не съм я питала директно дали го мрази. Но отговорът винаги е „не“, с усмивка казва Соня. Но точно след 2 минути лицето й се променя от напиращите сълзи, които не успява да скрие. Спомня си една рисунка на своето момиче: „Беше нарисувала мъж, жена и момиченце под арка с цветя. Беше написала имената на трима ни“, едва довършва изречението си изпълнителката. След малко събира сили и продължава: „Показах рисунката на майка му, която ми гостуваше преди време. Думите й бяха: „Милото детенце и то си иска семейство.“ Соня е нещастна, защото досега не е успяла да сбъдне мечтата на дъщеря си. Казва, че е готова да я осъществи, дори без Денислав, но засега не търси негов заместник.

Признава, че би искала той да се промени, но е готова да го почака още малко с надеждата, че един ден ще каже: „Всичко си е заслужавало“. Има и своето обяснение защо любимият й постъпва така с нея. „Иска да ми покаже, че не ми е сигурен“, разсъждава тя. Открила е и друга причина за действията му: „Наскоро разбрах, че Денислав се дразни, че не го подкрепям в музикалната му кариера. Просто смятам, че песните са за истинските изпълнители. Той не ми е казвал, че се сърди. Но постоянно ми повтаря, че ще ми докаже и ще пробие.“
Соня споделя, че първото, което си помислила, когато видяла Денислав, било, че търси слава. И изрежда действията му, които го доказват: връзката му с нея, участието му в Big Brother, песните, които прави, жените, с които излиза. Но въпреки всичко тя мазохистично продължава да го обича и твърди, че няма да се откаже от него.

Бащата на дъщеря й е в затвора
. Янко Ваташки - Лудия, който в момента е в затвора, е таткото на 8-годишната Рая. Соня твърди, че не поддържа никакви отношения с него и дори се учуди, че бил зад решетките. От нас разбирала. Това ни се стори доста нереалистично, но певицата определено крие доста странности. Сподели, че не се притеснява от факта, че той е престъпник, защото към нея винаги се е държал много добре. „Само отчитам, грешката му, че ме остави след като родих. Но намирам оправдание и за това негово действие. Разбирам го. Тогава имаше проблеми и не е искал да ни забърква в тях“, шокира с признанието си тя.

Милена Иванова
Сн. Иван Василев, Кирил Христов


В брой 38   на Story можете да прочетете още:

Story 38

 

13 коментарaДобави коментар »

excessive__f

От excessive__f30.09.2010, 08:19 ч.

Това момиче е изключително простовато, говори само глупости. Бля, бля, жена, която има самоуважение, не постъпва по нейния начин. Просташки есемеси, клюки, простотия... Циганска работа. Коя е пък тая Славена, аз не ги знам...

Виж всички коментари за "Соня Немска: Омъжвам се за Денислав, мазохистка съм".

Още от "Story"

Дима Билан превзе Европа през Белград

Дима Билан превзе Европа през Белград

За Дима Билан славата започва веднъж от труднопроизносима руска...

Съдбовна среща (Деси Добрева и Краси Аврамов)

Съдбовна среща (Деси Добрева и Краси Аврамов)

Съвсем наскоро от Лос Анджелис, Калифорния долетя гореща клюка -...