Защо Руслан се раздели с Александра?

2 коментара3/5

Story разгада мистерията около комика Руслан Мъйнов и внезапно приключилата му връзка с актрисата Алекс Сърчаджиева

Story: Руслане, какво се случва с теб, няма ли да те женим?
Руслан Мъйнов: Не, за сега! По принцип имам намерение да се оженя и да си направя деца, дори напоследък все за това мисля, но няма момиче, с което да искам да се обвържа така сериозно.

Story: Фенки нямаш ли - интерес, любов?
Руслан Мъйнов: Има голяма разлика между фенки, интерес и любов. Първото е много силна дума относно хората, които ме харесват. Те не ме познават като човек, а като образ. Някои мислят, че съм надут и като се запознаят с мен се учудват, че съм бил „тяхно момче”.

Story: Какво се случи между теб и Александра Сърчаджиева?
Руслан Мъйнов: Ами... нищо, работи момичето, развива се, пътува доста.

Story: Много се писа за вашата връзка. Къде беше истината и къде - лъжата?
Руслан Мъйнов: Истината е, че 5 години бяхме заедно. Разделихме, защото така се получи. В живота идва един момент, когато след толкова дълга връзка хората или трябва да се оженят и да направят семейство, или да се разделят. Аз мисля, че най-добрия вариант за нас с Алекс беше вторият. Разделихме се като двойка, като гаджета, а не като хора, защото ние и до ден днешен се чуваме и си помагаме. Разделихме се по много хубав начин. Просто според мен й беше много рано да се омъжва, защото тогава тя тъкмо завършваше театралната академия.
Тепърва и предстояха роли, филми, тепърва трябваше да се налага като актриса. А аз искам семейство и жена, която да иска вече да гледа деца, да иска стабилност, спокойствие. На мен ми е нужен такъв човек. Ако бях останал с Алекс, много неща щеше да пропусне тя покрай тази връзка. И мисля, че щеше да доведе до големи конфликти във времето.

Story: Вярно ли е, че Пепа Николова не те е харесвала и това е една от причините за вашата раздяла?
Руслан Мъйнов: Пепа нямаше нищо общо с това. Важното е, че ние се харесвахме, отделно се харесвахме и с Пепа. Ние с Александра се запознахме покрай майка й, а не обратното. Направихме едно представление в Сатирата заедно, където Пепа между другото играеше тъщата.
Story: Тъжно ли ти е, че вече не си с Алекс? Колко време мина?
Руслан Мъйнов: Много... колко време вече ще стане, не знам - 2-3 години. Тъжно е, но ние сме го взели това решение, направили сме си го.

Story: Имахте 5 годишна връзка - това нормално ли е за теб или е прецедент в живота ти?
Руслан Мъйнов: Аз съм на 30 години, като махнеш 5, стават 25. За четвърт век колко връзки да съм имал!? Не съм имал много дълги връзки. Всеки нормален човек би се чувствал добре ако е имал поне една обаче, защото това дава стабилност и спокойствие. Не обичам резките промени.

Story: Сега сам ли си?
Руслан Мъйнов: Сам съм в определен смисъл.(смее се) Не съм се оженил и нямам сериозна и стабилна връзка.

Story: Все пак имаш някого до себе си и се чувстваш добре!?
Руслан Мъйнов: Да, да не е без хич!

Story: Добре, разкажи малко повече за приятелката ти. Какво обичате да правите заедно?
Руслан Мъйнов: И двамата обожаваме да ходим из България. Взел съм си книжка за 100 национални обекта и когато има време, паля колата и заминаваме. Събирам печати в книжката, купил съм изданието и на много мои приятели.

Story: Как си представяш бъдещата си съпруга?
Руслан: За мен това няма никакво значение.

Story: Какви качества ще трябва да притежава тя?
Руслан: Всички, които притежава една съвременна и нормална жена. Като започнем от това да бъде добра майка.

Story: С какво би искал бъдещата ти жена да е по-добра от Александра?
Руслан: Хората трябва да се усещат и да имат необходимост един от друг. Мисля, че това е най важното. Не искам да правя никакъв паралел между Александра и друга жена. Ние си оставаме приятели и от тук на татък тя няма нищо общо.

Story: Винаги си усмихнат, а щастлив човек ли си?
Руслан Мъйнов: Мисля, че да, защото аз работя това което съм искал да работя и за което винаги съм мечтал. Имам около мен много хора, на които мага да разчитам. Има хора, които могат да разчитат на мен, което също е много важно. Духа ми е жив и имам мечти. Чувствам се силен и стабилен, понеже съм търсен, получавам много покани.

Story: А авантюрист ли си?
Руслан Мъйнов: Не съм авантюрист обаче например това, че напуснах „Господари на ефира“ и отидох в „Комиците“ си е някакъв вид авантюра. От друга страна аз от години работя с тези хора и за мен това е някакъв вид провокация. На човек трябва да му е интересно това, което прави.

Надя Атанасова
сн. Иван Василев, Булфото

брой 26, юни 2007


брой 27, юли 2007

В брой 27 на Story можете да прочетете още: