Мария Игнатова - щастие без правила

9 коментара2/5

Мария Игнатова е позната като едно от най-красивите лица в ефира. За тези, които следят светския живот, до скоро тя бе съпругата на един от най-влиятелните мъже в шоубизнеса у нас – Петко Димитров.


7527.jpg

От известно време обаче до любимия й застана друга, много коментирана дама – фолкпевицата Преслава. Какво ще последва и дали най-нашумялата фолкзвезда наистина ще ги раздели?

Противно на очакванията и слуховете Мария е много щастлива. Това виждам в очите на двадесет и осем годишната лъчезарна блондинка, когато се срещаме между снимките на „Господари на ефира“. Въпреки очакванията ми да видя една съсипана от скандали и коментари жена, срещу мен стои усмихната млада дама, която знае цената си.

Само преди по-малко от две години тя се запознава с Петко Димитров, съсобственик на един от най-популярните нощни клубове у нас. Любовта между двамата е толкова бурна и страстна, че едва месец по-късно те решават да не губят повече време и официално да заявят чувствата си. Малко след това Мари, както всички я наричат, ражда и сина им Виктор.

„След като се роди малкият, нещата започнаха да се променят“, разказва Мария. Тя продължава със спомените си от неотдавна миналото време, когато Петко искал тя да бъде по-скоро домакиня и да не се развива професионално. Което пък за нея било тотален шок и абсолютно немислима перспектива. Водещата разказва, че от много малка е свикнала да е самостоятелна – в тийнейджърска възраст заминава за САЩ, където завършва гимназия, след това специализира и записва „Радио и телевизионна журналистика“ в университет в Амстердам.

„През цялото това време съм била сама и съм се оправяла с всичко – работа, пари, разходи. Освен това съм свикнала да работя, да бъда полезна, да се развивам и да общувам с много хора. Това съм правила винаги. И изведнъж Петко, едва ли не, искаше две години да се заровя в памперси...“ Хубавицата разказва, че родила сина си с много любов, така, както и продължила да се грижи за него.

Съпругът й обаче не бил съгласен тя да работи, защото приемал това нейно желание като недостатъчна привързаност и желание да се грижи за семейството си. Говорим си, че когато нещо толкова силно и страстно като връзката й с Пепи рухне толкова бързо, всичко изглежда много нелогично и абсурдно. Мария не е съвсем на моето мнение. Тя твърди, че за срива в брака й има и още една много важна причина – ежедневието на съпруга й.

„Работата му е такава, че му се налага по цяла нощ да седи в клуба. А аз съм сама. И на всичкото отгоре нямам право и да работя. Когато той се запозна с мен, работех на три места и той знаеше за кого се жени. Както и аз, разбира се. Но някак си мислех, че поне малко ще се съобрази с мен и Виктор. Което не се случи, за съжаление...“.

Въпреки че звучи суперискрено и дълбоко, личи, че Мария е преживяла всичко и вече са настъпили по-добри времена. Споделя, че по времето, в което са решили да се разделят, е отслабнала поне десет килограма и още не може да си възвърне добрата форма. Сега обаче с Петко са в прекрасни отношения и се разбират чудесно.

Единственият им проблем е, че по законите на България двамата не могат да се разведат, преди да са минали три години от подписването на брака. А това е важно, за да могат да не се чувстват ангажирани един с друг – към момента и Петко, и Мари имат щастливи и пълноценни връзки. Тя от седем месеца се среща с чаровен мъж, който от много години живее в САЩ, но отскоро отново е в България заради любовта си към Мария и бизнеса му, който постоянно се разраства. Двамата се запознават по интересен начин – когато тя отива на интервю за работа в неговата компания.

Разбира се, започва да води спортните новини в един от водещите сайтове на компанията, но освен това се... влюбва. Споделя, че никога не е имала по-хармонична и спокойна връзка и много се радва на новата си любов. Колкото и да е предубедена, че „идеалните семейства“ съществуват, любимият й мъж й доказва тъкмо обратното. За сега двамата не градят романтични кули.

„Искам да ми се случат много неща, бих била щастлива... но планове не си правя. Защото, виждаш ли какво става, като много подреждаш нещата? Нищо“, допълва разказа си чаровницата. Какво мисли обаче за новата възлюбена на бившия си любим? „Не познавам добре Преслава, чувала съм от Пепи, че е много земен човек. А пък и не вярвам да не е, защото в противен случай той не би се занимавал с нея...

Освен това се надявам да са добре заедно, за да не реши той да се връща и не дай си боже, да ми откаже развод“, категорично коментира ситуацията Мария. Споделя още, че когато е разбрала за връзката на Петко, е била малко учудена, защото двамата са се познавали от дълги години и никога не са имали интерес един към друг. Или поне не явен такъв. Въпреки всичко Мари е суперпозитивна и вече се е преборила с всичко. Категорично отрича фолк звездата да е причина за раздялата й с Петко, дори споменава, че нейната връзка е започнала преди тази на бащата на детето й.

За финал си пожелава и тя, и бившият й съпруг да са колкото може по-влюбени и пълноценни, за да се чувства добре и малкият Виктор. А той е суперщастливо малко човече – за него се грижат всички – и мама, и татко...баби, гледачки. И прилича много на родителите си. Дали ще наследи от тях позитивизма да приема всички житейски предизвикателства с усмивка? Със сигурност, защото за Мари и Петко той си остава голямата любов.

Цвете Тюлева
Сн. Лилия Йотова, Булфото

брой 17, април 2008


В брой 17 на Story можете да прочетете още:


9 коментарaДобави коментар »

Mimi

От Mimi09.11.2008, 16:41 ч.

Ами наистина много сладникаво ма пача.

Виж всички коментари за "Мария Игнатова - щастие без правила".

Още от "Story"

Преслава - фолк звезда в отпуска ... и още нещо

Преслава - фолк звезда в отпуска ... и още нещо

Една от най-актуалните фолк звезди – Преслава, излезе в отпуска.

Елеонора и Давид: Ставаме софиянци

Елеонора и Давид: Ставаме софиянци

Елеонора  пак ще издържа Давид, но иска да завърши средното си ...