Джена - гаджето ми е обикновено момче

13 коментара3/5

Името на изгряващата звезда на „Пайнер” - Джена, напоследък се свързва с доста скандални истории. На русокосата красавица, която скоро се завърна от турне в Лондон, обаче явно толкова й е  писнало от интриги, че за първи път реши да споде


ДженаЗлите езици мълвят за победителката на „Пирин фолк 2007“, че е любовница на шефа на димитровградската компания и че това й е осигурило летящия старт в кариерата.
След като през юни тази година на пазара излезе дебютният й албум „Грешни мисли”, който пожъна голям успех, пък се пуснаха слухове, че  Джена е бременна от свой фен и даже тайно е сключила брак. Каква е истината?

Много хора говорят за мен, но няма да кажат, че имам талант, че съм завършила музикалното училище в Котел и съм израсла в семейството на музиканти, че от тригодишна съм по сцените, а....!Джена си обяснява завистливите приказки по неин адрес с факта, че е твърде млада, а за кратко време е успяла да постигне много неща. Въпреки това й е трудно да преглътне клюките, че между нея и шефа на „Пайнер” има нещо повече от служебни взаимоотношения. Според нея е много грозно да се говорят  подобни неща, защото инж. Димитров има прекрасно семейство и той и съпругата му се грижат за всички изпълнители като за свои деца, категорична е Джена.

Откакто младата певица изгря на сцената, тя ревниво пази в тайна личния си живот. Но когато за пореден път чува въпроса „Кажи най-после, имаш ли си приятел?”, тя отсича: „Да! Омръзна ми да говорят глупости за мен и вече трябва да го кажа. Той не е мой фен богаташ, нито е музикант, а е момче от народа. Аз също съм  обикновено момиче, познаваме се още преди да стана Джена.
Гаджето й работи като компютърен специалист и тази година бил с нея на концерта в Стара Загора от турнето на „Пайнер“.

Не бил ревнив, защото Джена твърди за обожателите си, че никой от тях не нахалствал повече от допустимото. „Всичко е в границите на нормалното, защото аз умея да показвам, когато не харесвам някого. Поставям дистанция и въпросният човек просто разбира, че няма да стане.

Надеждата на димитровградската компания споделя, че в момента най-голямото изкушение е работата й. Решила е да не се разсейва със странични неща, но в този списък не влиза любовта, защото именно сега е златното време да постигне мечтите си. А те са – да направи успешна кариера. „Нашата цел като музиканти е да радваме хората и да ги правим щастливи. Успешна кариера за мен е именно това, когато хората чуят една песен, тя да достигне до сърцето им, да ги утеши, да ги зарадва” – обяснява тя. Според нея младото поколение в попфолка в момента върви именно към това – да изчисти жанра от пошлости и да успее да спечели сърцата на хората. 
 
Как може да бъде спечелено нейното сърце? Джена чистосърдечно си признава, че е глезла в отношенията с другия пол. Твърди, че много от мъжете не разбират всъщност кои са важните неща за една жена. Един комплимент, един искрен поглед в очите, да забележиш нещо различно в любимия – това не може да бъде компенсирано с подаръци например. „Дори една-единствена дума е достатъчна, за да ме накара да се почувствам желана и неповторима“ - казва Джена за себе си. Но в края на краищата коя жена не го иска?

Лидия Спириева
сн. „Пайнер“, Иван Василев

В брой 41 на Story можете да прочетете още:
Story брой 41

13 коментарaДобави коментар »

теодора а...

От теодора а...02.09.2010, 11:23 ч.

тя е готина има хобажи песни

Виж всички коментари за "Джена - гаджето ми е обикновено момче".

Още от "Story"

Латинка Петрова. „Ваджишка“ професия.

Латинка Петрова. „Ваджишка“ професия.

С бормашината си от тв рекламата щурата актриса Латинка Петрова...

Андрей Баташов - момчето, което улови мига ???

Андрей Баташов - момчето, което улови мига ???

Андрей Баташов за първи път се чувства готов за семейно щастие....

Тайната на Ивана

Тайната на Ивана

Ивана  е една от малкото светски дами, за които се знаят само...