Джена - гаджето ми е обикновено момче

13 коментара3/5

Името на изгряващата звезда на „Пайнер” - Джена, напоследък се свързва с доста скандални истории. На русокосата красавица, която скоро се завърна от турне в Лондон, обаче явно толкова й е  писнало от интриги, че за първи път реши да споде


ДженаЗлите езици мълвят за победителката на „Пирин фолк 2007“, че е любовница на шефа на димитровградската компания и че това й е осигурило летящия старт в кариерата.
След като през юни тази година на пазара излезе дебютният й албум „Грешни мисли”, който пожъна голям успех, пък се пуснаха слухове, че  Джена е бременна от свой фен и даже тайно е сключила брак. Каква е истината?

Много хора говорят за мен, но няма да кажат, че имам талант, че съм завършила музикалното училище в Котел и съм израсла в семейството на музиканти, че от тригодишна съм по сцените, а....!Джена си обяснява завистливите приказки по неин адрес с факта, че е твърде млада, а за кратко време е успяла да постигне много неща. Въпреки това й е трудно да преглътне клюките, че между нея и шефа на „Пайнер” има нещо повече от служебни взаимоотношения. Според нея е много грозно да се говорят  подобни неща, защото инж. Димитров има прекрасно семейство и той и съпругата му се грижат за всички изпълнители като за свои деца, категорична е Джена.

Откакто младата певица изгря на сцената, тя ревниво пази в тайна личния си живот. Но когато за пореден път чува въпроса „Кажи най-после, имаш ли си приятел?”, тя отсича: „Да! Омръзна ми да говорят глупости за мен и вече трябва да го кажа. Той не е мой фен богаташ, нито е музикант, а е момче от народа. Аз също съм  обикновено момиче, познаваме се още преди да стана Джена.
Гаджето й работи като компютърен специалист и тази година бил с нея на концерта в Стара Загора от турнето на „Пайнер“.

Не бил ревнив, защото Джена твърди за обожателите си, че никой от тях не нахалствал повече от допустимото. „Всичко е в границите на нормалното, защото аз умея да показвам, когато не харесвам някого. Поставям дистанция и въпросният човек просто разбира, че няма да стане.

Надеждата на димитровградската компания споделя, че в момента най-голямото изкушение е работата й. Решила е да не се разсейва със странични неща, но в този списък не влиза любовта, защото именно сега е златното време да постигне мечтите си. А те са – да направи успешна кариера. „Нашата цел като музиканти е да радваме хората и да ги правим щастливи. Успешна кариера за мен е именно това, когато хората чуят една песен, тя да достигне до сърцето им, да ги утеши, да ги зарадва” – обяснява тя. Според нея младото поколение в попфолка в момента върви именно към това – да изчисти жанра от пошлости и да успее да спечели сърцата на хората. 
 
Как може да бъде спечелено нейното сърце? Джена чистосърдечно си признава, че е глезла в отношенията с другия пол. Твърди, че много от мъжете не разбират всъщност кои са важните неща за една жена. Един комплимент, един искрен поглед в очите, да забележиш нещо различно в любимия – това не може да бъде компенсирано с подаръци например. „Дори една-единствена дума е достатъчна, за да ме накара да се почувствам желана и неповторима“ - казва Джена за себе си. Но в края на краищата коя жена не го иска?

Лидия Спириева
сн. „Пайнер“, Иван Василев

В брой 41 на Story можете да прочетете още:
Story брой 41

13 коментарaДобави коментар »

теодора а...

От теодора а...02.09.2010, 11:23 ч.

тя е готина има хобажи песни

Виж всички коментари за "Джена - гаджето ми е обикновено момче".

Още от "Story"

Красимир Аврамов - илюзия за любов

Красимир Аврамов - илюзия за любов

Красимир Аврамов иска да срещне любовта, за да открие ново...

Андрей Баташов - момчето, което улови мига ???

Андрей Баташов - момчето, което улови мига ???

Андрей Баташов за първи път се чувства готов за семейно щастие....

Mamma mia, бразилеро!

Mamma mia, бразилеро!

Мадона извади на показ нов приятел, този път 30 години по-млад от...

Антония Петрова: Александър ме заплаши с убийство

Антония Петрова: Александър ме заплаши с убийство

За ужаса и страха от една връзка. Мис България 2009 Антония Петрова...