Зейнеб - нищо повече от флирт

12 коментара1/5

Кариерата на Зейнеб от „Биг Брадър 1“ продължава във възроденото предаване „На кафе“. Но сърцето й е свободно. Дали голямата любов е минала, или принцът закъснява?


Чаровната ексбрадърка твърди, че в пресичането на пътищата им с Гала има пръст съдбата! Зейнеб напусна TV2, където няколко месеца беше светски репортер, за да се завърне в Нова телевизия, която я направи известна. Ентусиазирана е от новия проект и е сигурна, че това не е случайно. Какви са кармичните знаци, които събират двете водещи? И защо едно момиче, дори и да е красиво и известно, може да остане само?


ЗейнебStory: Смяташ ли, че това е предаването, което най-много подхожда на същността ти?
Зейнеб: Още преди да стана популярна в „Биг Брадър“, само като зрител изключително много харесвах предаването и самата Гала. За мен тя е най-добрата жена-водеща в българския ефир. Мисля, че има много неща, които да науча от нея. Освен че е изключителен професионалист, в личен план е и много позитивен човек, с когото е лесно да общуваш. Честно казано, се чувствам много добре, защото имам сантимент към Нова телевизия, а вечните женски теми и болежки, в края на краищата, не са ми чужди и на мен като жена.

Story: Близки приятелки ли сте?
Зейнеб: Не, не сме приятелки, познаваме се от няколко години. Всъщност има няколко интересни факта, които ни свързват. Тя е първата известна личност, с която се запознах, защото, излизайки от „Биг Брадър“, първото предаване, в което гостувах, беше „На кафе“. Много интересно е, че двете с Гала сме родени на една и съща дата – 13 февруари (между другото, тази година 13-и се пада в петък). И като че ли предаването дойде като истински подарък за рождените ни дни!

Story: Значи 13-о число ти носи късмет, а не нещастие?
Зейнеб: Да! Мога да кажа, че съм суеверна до някъде. Но от числото 13 и от черна котка например, въобще не ме е страх. Може би, защото съм родена на 13-и, а котките – обожавам ги до маниакалност и не вярвам, че това същество би причинило нещо лошо на човека.

Story:Каква ще е твоята рубрика в „На кафе“?
Зейнеб: Казва се „Как да пазаруваме?“ и ще се излъчва в предаването всеки четвъртък. Поради финансовата криза в момента ще се опитаме да дадем най-адекватните съвети за пазаруване буквално за всичко - от храна през дрехи до гримове, мебели, жилища... Образно казано, „от 2 до 200“, или как с минимум средства да си вземем нещо, което да ни е полезно.  Има още няколко рубрики, които ще правя, но във времето ще се изчистват като концепция.

Story: Чувстваш се удовлетворена в работата си, а в личен план? Има ли мъж до теб в момента?
Зейнеб: В личен план моите неща са много по-объркани, отколкото в професионален. Там съм доста по-хаотична. Това, което се изисква и се очаква от мен в работата, се опитвам максимално да го дам от себе си. А в личен... не, няма човек до мен. Въпреки че така се позамислих за момент! (Смее се.) Много съм щастлива, защото с идването ми в София и това, че ставм все по-популярна, животът ми се промени на 180 градуса, но продължавам да имам много верни, истински приятели. Много като качество, а не като количество. Може би това компенсира липсата на мъж на този етап. Но да ти кажа честно, не ми липсва. Толкова съм завладяна от работата ми в „На кафе“ и тя ми носи толкова радост, че на този етап не усещам тази липса. Пък и още съм на 24 и ми е рано да мисля за сериозна връзка и брак.

Story: В теб ли е причината да си нямаш гадже?
Зейнеб: По-скоро винаги съм вярвала, че любовта ти се случва, без да  я обмисляш. Няма значение дали си успяла, дали си известна или красива, дали печелиш много или не. Аз имах огромното щастие да изживея голяма любов, така че знам какво е! Има мъже, с които флиртувам, но нищо повече.

Story: Ти си красива, известна, не ти ли се лепят мъжете?
Зейнеб: Мъжете вече са твърде разглезени. Те чакат да бъдат ухажвани, да бъдат канени на срещи, вероятно трябва и да им подаряваме цветя! Очакват те да бъдат сваляните, защото, за голямо съжаление, жените са станали не просто лесни, не просто евтини, а направо безплатни! И това е може би причината, поради която аз съм в очакване на точния мъж. Искам внимание, не искам аз да съм активната страна. Обичам мъжът да доминира, да има какво да науча от него.

Story: Значи може да се каже, че си романтичка?
Зейнеб: Зависи в какъв смисъл. Романтиката може да бъде във всяко нещо – в едно докосване, в един поглед, не е задължително да ти се правят скъпи подаръци или срещи с шампанско и ягоди.

Story: Поддаваш ли се на изкушенията?
Зейнеб: Във всеки едни аспект подкрепям тезата „Единственият начин да устоиш на изкушението е, като му се поддадеш“. Не мога да устоявам! Нещо, като си го наумя, дори да знам, че криввам от правия път, нямам много спирачки да го направя. Дори и да сгреша – по-добре да съжалявам за това, което съм направила, а не за това, което съм изпуснала.

Лидия Спириева
сн. Лилия ЙотоваВ брой 8 на Story можете да прочетете още:
Story брой 8

12 коментарaДобави коментар »

6

От 625.03.2009, 10:32 ч.

"Мъжете вече са твърде разглезени. Те чакат да бъдат ухажвани, да бъдат канени на срещи, вероятно трябва и да им подаряваме цветя! Очакват те да бъдат сваляните" Имала съм доста кандидати, никой от тях не е чакал да го...

Виж всички коментари за "Зейнеб - нищо повече от флирт".

Още от "Story"

Бони: Или аз, или алкохола!

Бони: Или аз, или алкохола!

Бони показа вратата на приятеля си, за когото щеше да се омъжва....

Ще я поиска от баща й

Ще я поиска от баща й

Силвия Стойчева намери любовта случайно в интернет. Как Мистър...