Диляна Попова за сватбата, ценностите и любовта пред сп. ELLE

0 коментара0/5

По темата се включват още Алекс Сърчаджиева, Диана Алексиева, Диана Любенова и Магдалена Ангелова, а със специално интервю в броя гостува първата жена главен оркестратор на касови филми в Холивуд, която е българка!

Диляна Попова за сватбата, ценностите и любовта пред сп. ELLE

„Далеч съм от идеята, че бракът ни прави по-щастливи”, казва Диляна Попова пред списание ELLE. Красавицата, която е на корицата на новия брой, говори открито за сина си Борил, за баща му Асен Блатечки и за своята формула за щастие в модерното семейство, в което сватбата не е най-важна.

„Асен е прекрасен баща. Най-важното е, че това дете е отглеждано с много любов и от двамата. Ние сме разумни родители, които знаят как да му обяснят и представят ситуацията така, че той да не се чувства различен. Не виждам никакъв проблем. Не съжалявам за нищо“, категорична е Диляна и добавя: „Аз искам още деца, за мен това е най-хубавото нещо“.

В темата на списание ELLE за женските мечти в бяло и модерните семейства се включват още Алекс Сърчаджиева, Диана Алексиева, Диана Любенова и Магдалена Ангелова.

Популярни мъже като Калин Врачански, Орлин Павлов и Андре Токев пък разсъждават над въпроса коя жена мъжете помнят завинаги. Дали тяхното мнение съвпада с проучването на списание ELLE, ще разберете от новия брой.

Кадър с Диана Алексиева, жената до Захари Бахаров, от темата на сп. ELLE „Мечти в бяло“

Кадър с Диана Алексиева, жената до Захари Бахаров, от темата на сп. ELLE „Мечти в бяло“

Сред лицата на страниците му е също Пенка Кунева – първата жена главен оркестратор на касови филми в Холивуд. Тя е една от само деветте композиторки в Меката на киното. И е българка! В репертоара й са мелодиите към хитови заглавия като „Трансформърс“, „Матрицата“, „Карибски пирати“, „Ангели и демони“ и „Шерлок Холмс“. Името й стои и зад музиката на видеоигри като „Принцът на Персия“ и на много сериали. В новия брой на списание ELLE е специалното интервю с българката, с която има защо да се гордеем.

На страниците му е и историята на Краси Зуркова – българката, която нашумя в Америка с дебютния си роман „Самодива“ и се завърна за кратко в родината си, за да представи книгата си на български език.

От списание номер едно в света на модата ще научите още как Инстаграм променя света на козметиката, кои са водещите тенденции за комбинации с бяло, какво мислят мъжете за новия тренд с мрежести рокли и блузи, кое е идеалното pH меню.

Търсете списание ELLE от 21 юни!

Още от "ELLE"

Изкусителната Ева Лонгория

Бременност »

Изкусителната Ева Лонгория

Ева Лонгория е на корицата на Elle, Испания през декември 2013. Звездата от "Отчаяни...

Скарлет Йохансон - видение в бяло

Бременност »

Скарлет Йохансон - видение в бяло

Скарлет Йохансон е ослепителна в бяло. Звездата застава пред обеквтива на Rankin във...

Натали Портман - ангел от Холивуд

Бременност »

Натали Портман - ангел от Холивуд

Натали Портман е ангел от Холивуд в новата фотосесия за списание Elle,...

Лицето на триъгълника

Тяло »

Лицето на триъгълника

Интимни уравнения за разкрасяване на една от най-съкровените части на женското...

За диетата с любов

Здравословно хранене »

За диетата с любов

Напоследък всички стигнахме до заключението, че единственото, което губим от...