Гери-Никол: На сцената съм звяр, в живота невинно бебе

0 коментара0/5

Гери-Никол: На сцената съм звяр, в живота невинно бебе

След участието си в третия сезон на X Factor 17-годишната варненка Гери-Никол се превърна в звезда.

Още на кастингите тя привлече вниманието на рапъра Криско, който й направи парче - "Ела и си вземи", което стана хитът на лято 2015.
Визията и провокативното поведение, което младата певица демонстрира както в дебютното си парче, така и във втората си песен "Момиче като мен", обаче й навлякоха не малко негативни коментари и хейтърски подмятания.

Макар че това по никакъв начин не й пречи, дори напротив, увеличава популярността й, а клиповете й се гледат буквално от милиони в Youtube, Гери-Никол е категорична, че имиджът, който показва на сцената, не отговаря на истинската й същност.

„Много хора са ми казвали, че когато съм на сцената, нямам никакво притеснение в себе си и много си вярвам – казва звездата в новия брой на списание Story. - Не мога да кажа, че изобщо не се притеснявам, напротив. Преди всяка една моя изява пеперудите пърхат в стомаха ми, но... Когато изляза пред прожекторите, наяве излиза звярът в мен."

„Аз имам силен характер. От малка побеждавах момчетата в детските игри и все още съм доста бойна и игрива. Обичам да се забавлявам. Но всъщност истинската Гери-Никол е едно невинно, мило и сладко бебе. Само че, както вече казах, малцина имат възможността да се запознаят с този образ“, шокира със собственото си описание певицата.

Кои са приятелите й, защо предпочита да бъде у дома, а не да се шляе по кафетата и как родителите й приемат случващото се с дъщеря им, можете да прочетете в новия брой на списание Story, който вече е на пазара.
 

Още от "Story"

Кои са милионерите на фолка?

Звезди »

Кои са милионерите на фолка?

Макар че поп фолкът отдавна не може да се похвали със стария си блясък, браншът си...

Мъжът с алибито

Художествена литература »

Мъжът с алибито

Те вярваха в своята безнаказаност, докато не посегнаха на грешния човек.

Не казвай на никого

Художествена литература »

Не казвай на никого

Жена му изчезна…и започна кошмарът.

Блондинка от Маями

Художествена литература »

Блондинка от Маями

Забавно и лудешко пътешествие на фона на кървава интрига

За честта на фамилията

Художествена литература »

За честта на фамилията

И тази година сп. Story ще ви зарадва със страхотна поредица от криминални романи...