Истински ли са чувствата между Преслава и Гъмов?

0 коментара0/5

Истински ли са чувствата между Преслава и Гъмов?

Преслава е жена с чар, на който трудно би могъл да устои нормален, хетеросексуален мъж, пък бил и той най-върлият враг на чалгата, за какъвто се определя и актьорът Станимир Гъмов.

Може би защото освен красота и сексапил, звездата на „Пайнер“ е мил човек с добро сърце, което става видно още в началото на общуването с нея. "Преслава е пич!“ - е категоричното заключение на всички, които познават добричлийката, припомня списание Story в новия си брой.

41-годишният Гъмов пък впечатлява дамите с образа на „интелигентния простак“, който държи да нарича нещата с истинските им имена. Затова в Къщата на VIP Brother точно той държа в прегръдките си една от най-желаните жени в България – Преслава.

Разбира се, съмненията, че любовните искри между тях са по сценарий за вдигане на рейтинга на предаването, са основателни. Клюката носи, че за театъра, който разиграват пред ТВ зрителите, уж влюбените гълъбчета ще получат повече от приличен хонорар – по 25 000 лв. всеки.

Още по-невъзможно изглежда това влюбване да е истинско и от статуса на участниците в него – фолк певица с бивши гаджета баровци и интелигент, който досега е отминавал с презрение всяка жена, която няма идея кой е Харолд Пинтър.

Излезе, че всичко помежду им е режисирано – от първоначалното сладко смущение на Гъмов след представлението му в кукления театър, което излязлата от Къщата Преслава беше посетила, през нейното изненадващо завръщане в шоуто като гост звезда, две седмици след като сама пожела да я напусне, през прегръдките и обясненията им, до леглото, което двамата споделяха до края на предаването... Но дали е точно така?

Казват, че именно след въпросното представление на Гъмов, тя отишла да го поздрави в гримьорната и двамата доста се забавили там. След което Гъмов се върна в Къщата направо не на себе си.

Още за случилото се в Къщата и извън нея между Преслава и Гъмов можете да прочетете в новия брой на списание Story, който е на пазара.

Още от "Story"

Кои са милионерите на фолка?

Звезди »

Кои са милионерите на фолка?

Макар че поп фолкът отдавна не може да се похвали със стария си блясък, браншът си...

Мъжът с алибито

Художествена литература »

Мъжът с алибито

Те вярваха в своята безнаказаност, докато не посегнаха на грешния човек.

Не казвай на никого

Художествена литература »

Не казвай на никого

Жена му изчезна…и започна кошмарът.

Блондинка от Маями

Художествена литература »

Блондинка от Маями

Забавно и лудешко пътешествие на фона на кървава интрига

За честта на фамилията

Художествена литература »

За честта на фамилията

И тази година сп. Story ще ви зарадва със страхотна поредица от криминални романи...