Нелина на ръба на истината

3 коментара2/5

Нелина разкри истината за връзката и раздялата си с Коко Динев, както и кой е бащата на сина й.  История за драматични обрати, домашно насилие, изневяра, лъжи, преследване и надежда, че ще намери мъжа, който да я обича, без да я потиска и мами &


Нелина  на ръба на истинатаЛюбовта на Коко Динев и Нелина бе като сценарий за филм на Педро Алмодовар – абсурдна, драматична, цинична. Ако  гениалният режисьор познаваше Нелина, със сигурност би екранизирал историята й.

Дълго време  красивата певица не можеше да излезе от капана на собствените си чувства. Спомените пареха болезнено и оставяха  дълбоки белези, а тя се опитваше да пази своето достойнство, това на новия мъж в живота си, сина си и освен това да забрави  връзката си с Коко Динев. Винаги е твърдяла, че той е голямата й любов. Но никога не е споделяла  какво всъщност е трябвало да преживее, за да може да каже това сега, но и да заяви преди броени дни в „На кафе“. „Не харесвам полигамни мъже! С Коко не се чувствах сигурна!“.

Певицата сама избрала  да сложи край на връзката, но босът на Локо Пловдив продължил да тича след нея. „Разделихме се, след като разбрах, че този мъж не е за мен. Имахме две прекрасни години заедно, но следващите две не бях щастлива с него. Хванах го и в изневяра – беше ужасно. Дори не ми се говори за това”, заявява певицата.

Според нея Динев успявал да се хареса на жените, тъй като бил интелигентен, щедър, с чувство за хумор  и с огромно въображение. Поднасял изненади, само и само да спечели жената, която си е набелязал. „Веднъж се беше маскирал като брадясал моряк и не успях да го позная. Поканиха  ме на участие във Видин, отидох и пях цяла вечер на неговата маса, без да го разпозная. А 4 години сме били заедно ден и нощ. Беше си сложил  дълга коса, брада и червено яке. А Коко никога не носеше червено. И чак в края на вечерта моята озвучителка ми каза: „Абе това са ръцете на Коко, погледни”, през смях разказва певицата, но си спомня  и за друга ситуация. Месеци след раздялата им – до входа на апартамента й, който е на 300 метра от „Кошарите“, имало забодени стрелки с надпис „Кошарите”, които указвали накъде да тръгне.

Има и още, Нелина признава, макар да не го заявява категорично, че е била подложена на домашно насилие – психическо и физическо. Какво се е случвало през последните две години от четири годишната им връзка, може само да се предполага. След раздялата си с Коко разказвала пред приятели, че  трудно можела да говори за случвалото се, защото никой не й вярвал, че е било възможно.

Страданията на Нелина не я превръщат в циник и тя заявява, че не таи лоши  чувства към  Анелия и Емилия. „Надявам се Емилия да е щастлива с него. Да има достатъчно търпение, за да издържи на свободолюбието му”, казва още Нелина.

С болка говори и за раздялата с бащата на сина си Кристиан, за когото мълвата твърди, че е бизнесмен от Гълъбово. „До последния момент не му казах, че съм бременна от него. Чак в началото на деветия месец му се обадих. Беше потресен. Но след  като разбрах, че и той е полигамен и ме лъже, реших да отгледам детето си сама. И не съжалявам. Бащата на сина ми се грижи за детето, мога да разчитам на него за всичко”, допълва тя.

Причината за дълго пазената тайна  за неговата самоличност, се оказва прозаична. Бащата на сина й е женен и има друго семейство.

Историята им започва, като всяка една истинска и красива любов, подплатена с много  доверие от страна на Нелина, която дори не подозира, че се е превърнала в любовница и че любимят й мъж вече има друго семейство. Любовта и сигурността, които тя усеща, се оказват достатъчно силен мотив  да вземе решението да стане майка. Мъжът до нея по никакъв начин не дава знак, че изборът на Нелина отново ще я нарани и ще я накара да застане на кръстопът. В момента, в който разбира, че е бремена, решава да изчака подходящия момент и да изненада любимия си, но се оказва, че тя е изненадата! Нелина разбира, че той вече има друга жена и дете. Разкритието става съвсем случайно. Но дори и в този миг  разочарованията  не спират.  Бащата на сина й дори й предлага брак Но Нелина вече е направила своя избор – ще бъде самотна майка. Сигурна е, че е достатъчно силна и независима, за да се справи. Годините са заличили болката й и вече може да позволи на бащата  да вижда сина си. Твърди, че отношенията им са „нормални“.

Но дали  ще може да обича отново и дали съдбата на следващата й връзка, няма да бъде римейк на драматичните й предишни? Нелина е научила уроците си, а надеждата й, че все пак  ще срещне мъж, в когого ще може да вярва, й дава силата да мечтае.

Александра Иванова
сн. Лилия Йотова 

 

В брой 12   на Story можете да прочетете още:
Story брой 12

 

Още от "Story"

Део - по пътя на вятъра

Део - по пътя на вятъра

Део е на прага на важни промени в личния си и професионален живот....

Божана Филипова и Косьо - Разделени и заедно

Божана Филипова и Косьо - Разделени и заедно

Въпреки всички „достоверни“ истории написани за Божана...

Титла „Оцелял“

Титла „Оцелял“

Мисия Робинзон“ направи Георги Костадинов известен и желан от...