Ани от „Антибиотика“: Уча се от дъщеря си

1 коментар5/5

Ани от „Антибиотика“ е най-щастливата жена в момента. Причината е Лили, която се появява на белия свят след дълго чакане и много проблеми. Но днес малката расте сред много грижи и е съкровището, от което певицата всекидневно черпи сили и положителна енер

 


„Със съпруга ми се бяхме отказали да правим бебе. Имах няколко сериозни операции и здравословни проблеми. Един ден отидохме на почивка в Банско и забравихме за планирането на бебе, а и от известно време бях спряла да пия медикаменти, предразполагащи към бременност“, споделя Ани.

Хубавите неща идват неочаквано. „Още преди да се оженим с Кристиян, много искахме бебе. Но все не се получаваше. Когато лекарят ми каза „Честито ще ставаш отново майка“, за мен това беше неповторима еуфория“.

Малката Лили е на 1 година и 10 месеца и е дете на Ани от втория й брак. Певицата вече има син от първия брак – Любчо, който следващата учебна година ще учи в подготвителен клас на английска гимназия. За Кристиян – вторият съпруг, Лили е първото дете, а заедно с Ани са първото му семейство. Той има семеен бизнес в Карлово и както каза Ани: „Работи и изкарва пари.“.

Ани почти непрекъснато е с малката. „Лили има гледачка, която в момента е повече с нея понеже в момента с другите две момичета от „Антибиотика“ сме нонстоп ангажирани с фотосесии или интервюта. Преди бях отдадена на Лилия повече време. Докато кърмех, около 8 месеца, цялото време на света беше за нея.“.

Много млади жени забавят момента на забременяването, защото са обзети от манията за професионално издигане, но Ани абсолютно отрича този тип мислене.: „Само на слабите жени професионалното може да попречи за такова нещо. Когато се роди Любчо бях в началото на кариерата си на певица. Той още повече ме подтикваше да бъда успешна и да имам амбицията. Дори тогава сама издържах дете. С „Антибиотика“ се събрахме повторно, когато Лили беше на 5 месеца“.

Неволите учат човек да се справя с трудностите и да оценява още повече щастието.
Попитах я дали е била суеверна по време на бременността си с Лили: „С нея имах проблемна бременност и бях все вкъщи. Осигурявах й спокойствие като слушах класическа музика. При сестра ми, която всеки момент ще роди, е по-различно. Слуша класическа музика, посещава центрове за бременни, ходи на йога.“.

Ани и съпругът й говорят на малката като на голям човек, за да се развива добре. Освен това непрекъснато я зареждат със самочувствие, като още от тези години Ани често чува от тях колко е хубава, колко е умна... Това, според Ани, е начин да я научат да уважава себе си.

 

 

 А какви са плановете за бъдещето на малката? „Когато й правихме прощъпулник, Лили се хвана за водните боички, ще видим.... Но най-важното е да е здрава и обградена от любов. Държа, като порасне, да не живее в България, а след като се върне да бере само плодовете. Тук е много трудно и този преход, който още изживяваме, съм убедена, че ще продължи още много време. А аз искам Лили да има самочувствието на европейче. С баща й ще работим здраво, за да можем да си го позволим. “.

А какъв е отговорът на малката към майчината любов? „Тя ме учи на много неща, защото е изключително силно дете. С нея преживяваме много, включително и здравословни проблеми. Надявам се лошото да е зад гърба ни.“. Ани в момента отново е заредена с енергия и амбиции. Дори планира трето дете.

Илияна Йорданова
сн.: Лилия Йотова, Булфото

брой 30, юли 2007

В брой 30 на Story можете да прочетете още: 

 

1 коментарДобави коментар »

Valq

От Valq29.12.2007, 22:35 ч.

анито е супер имам кьсмет да я виждам често зашото мьжьт и е мои комшия

Виж всички коментари за "Ани от „Антибиотика“: Уча се от дъщеря си".

Още от "Story"

Христо Калоферов: Убиха баща ми

Христо Калоферов: Убиха баща ми

Телевизионният водещ Христо Калоферов танцува за мечтите на...

Таня Боева: „В шоубизнеса няма място за монахини“

Таня Боева: „В шоубизнеса няма място за монахини“

Повече от година в живота на Таня Боева има нов мъж - синът й...